Menu

DANSHEN PLUS

100% Herba Terpilih

header photo

TESTIMONI PENGGUNA PRODUK TASLY

TESTIMONI

Sesungguhnya Allah SWT jua yang memberi kesembuhan pada setiap penyakit yang di uji kepada hambanya Produk hanyalah Asbab kepada kepada kesembuhan yang datangnya dari Allah SWT.

Ruangan ini hanyalah perkongsian testimoni pengguna yang berjaya dirawat melalui kesungguhan dan pengambilan mengikut aturan.

 

 

 

TESTIMONI 1

 

 

PENAFIAN : HASIL BOLEH BERBEZA BERGANTUNG KEPADA KES


 

TESTIMONI 2

 

 

Kini tanggungjawab saya nak berkongsi kebaikan produk ini dengan orang lain pula. Inilah rezeki sihat yang Allah beri pada saya melalui TASLY. Saya juga nak berterimakasih pada Puan Siti dan En.Tajudin yang banyak membantu memberi penerangan tentang produk ini. Pesan saya, “Jika anda seperti saya, masih belum terlambat. Jangan tunggu sakit baru nak BERUBAT dan Jangan sampai terlambat untuk BERUBAT. Nanti MENYESAL tak sudah. Mencegah itu lebih baik dari merawat" -  Abang Ramly 65 tahun - Keramat, Kuala Lumpur

 

PENAFIAN : HASIL BOLEH BERBEZA BERGANTUNG KEPADA KES

 


 

 

TESTIMONI 3

 

Tasly-rawat strok

 

“Alhamdulillah, keajaiban demi keajaiban telah berlaku selepas saya mencuba produk Tasly,” Dr.Mohd Yusli Mohamad Yusoff yang berkelulusan Ijazah Kedoktoran dari Universiti Sains Malaysia, Kubang Kerian.

 

_________________________________________________________________________________

 

TESTIMONI 4

 

Mak tak perlu-bypass

 

 


“Mak rasa puas bila bernafas” - Makcik Patimah 63 tahun